bytte til vinterdekk 2020

Vi ser dessverre at et betydelig antall biler kjører rundt med vinterdekk hele året. Kjøretøy med totalvekt lavere enn 3500 kg har ikke krav til rene vinterdekk.


Hvor Er Det Billigst A Bytte Dekk

Vi har vinterdekk i alle prisklasser og vinterdekk som passer til alle biler.

. Fem tips for lagring av dekk. Vi kan sende produktene direkte til dekkverkstedene. Skal du skifte hjul selv så husk å kontrollere mønsterdybden og eventuelle skader på dekk og felger.

Skifte til vinterdekk selv. November til og med 11. Egne regler for piggdekk.

Sjekk om vinterdekkene dine er trygge - med et kronestykke. Mønsterdybden skal være minimum 3 mm uansett dekktype. Noen dekk gjør man kanskje rett og slett lurt i.

Opp til 10 på vinterdekk i lager. Vinterdekkene må ha minimum 3 mm mønsterdybde. Påskedag fristen for bytte av piggdekk til sommerdekk må.

Som en følge av at vinterdekk er konstruert for kalde. Dersom du har piggfrie vinterdekk må du ikke skifte til sommerdekk men du bør for din egen og andres sikkerhet gjøre det likevel. Utenom vinterperioden skal mønsterdybden være minimum 16 mm.

Oktober 2020 Skal du på fjellet eller hytta til helgen. 67500 månedlige lesere tall for 2020 og 2021. Det er et godt spørsmål.

November og til første søndag etter 2. Finn et bilverksted nær deg. Tips ved bytte til vinterdekk.

Mars er det påbudt med rene vinterdekk på kjøretøy over 3500 kg totalvekt. Frister for bytte til vinterdekk. Riktig lagring forlenger dekkets levetid.

Grunnen til dette er at sommerdekk ikke er tilpasset vinterføre og vinterdekk ikke er egnet sommerføre. For biler under 3500 kg er kravet til mønsterdybde på vinterdekkene minimum 3 millimeter. I Nordland Troms og Finnmark kan man bruke piggdekk fra 15.

Årets vinterdekk-test for 2020 2021 er klar. I følge en studie utført på vegne av Nokian Tyres lagrer bare 14 prosent av finske bilister dekkene sine på et dekkhotell. Hos oss finner du billige vinterdekk både med og uten pigger tilpasset nordiske vinterveier.

Som vanlig er det store variasjoner. Piggdekkperioden varer fra 1. Er du føre var og skifter dekk i god tid kan du dessuten bidra til å unngå kaoset som ofte oppstår ved første snøfall.

Det er derfor mange som lurer på om de må skifte til vinterdekk og i så fall når. Vil ha forbud mot piggfrie vinterdekk på sommerføre. Pigger er bare tillatt på vinterdekk unntak for motorsykkel Brukes piggdekk skal kjøretøyet ha piggdekk på alle hjul.

Du kan likevel skifte til vinterdekk flere uker før 1. Skrevet av Hans Vidar Levinsen Dato 15022020 1224. Det ble vedtatt at fra og med vintersesongen 20202021 må bil med tillatt totalvekt over 3 500 kg ha vinterdekk av typen 3 peak mountain snowflake på drivaksler og fremre styreaksler.

September 2020 - 1700 Det er fortsatt over halvannen måned igjen til man fritt kan benytte piggdekk i hele Norge. Det er altså fullt lovlig men det er absolutt ikke å anbefale sier Benny. Du må ha to sett med bildekk.

Mange har tatt til orde for at det burde være en klar frist her også men nå er det opp til hver enkelt å bestemme når man vil bytte dekk. Krav til mønsterdybde vinterdekk. Vinteren har kommet til store deler av landet og det er på høy tid å skifte til vinterdekk om du ikke allerede har gjort det.

Publisert fredag 11. 16 vinterdekk har gått gjennom omfattende tester og det var en klar vinner blant de piggfrie. Krav til dekk i vinterperioden gjeldende for kjøretøy med tillatt totalvekt ikke over 3500 kg.

I perioden fra 1. Når sommer- og vinterdekkene skiftes merkes de med hvilken side de har vært montert på for eksempel V for venstre og H for høyre. Du må skifte til vinterdekk om vinteren.

November dersom forholdene krever det. Her er fem nyttige råd. Her er noen gode tips i den forbindelse.

Kjøretøy må ikke brukes uten at det er sikret tilstrekkelig veggrep i forhold til føret om nødvendig ved bruk av vinterdekk med eller uten pigger kjetting eller liknende. Da bør du vurdere å skifte til vinterdekk. Vi har over 170 dekkverksteder i nettverket vårt og de er alltid klare til å hjelpe deg med montering balansering og bytte av dekk og felger.

Både for piggdekk og piggfrie dekk. Når dekkene blir tatt godt vare på forblir de trygge og brukbare i lengre tid. For Nordland Troms og Finnmark gjelder kravet til minimum 3 mm mønsterdybde på vinterdekk fra 16.

Det er meldt lave temperaturer og nedbør flere steder i Norge denne helgen. Som med sommerdekkene er dette også minimumskrav og vi anbefaler 4 mm mønster på vinterdekkene. Testen omfatter åtte piggfrie vinterdekk og åtte piggdekk og.

Serviceansvarlig i Vianor Harald Nordseth oppfordrer til å sjekke lokal værmelding på forhånd og skifte til vinterdekk i god tid om det er risiko for glatte veier. Like sikkert som at det blir vår og høst gjennomfører NAF-bladet Motor sammen med det svenske magasinet Vi Bilägare omfattende tester av dekk og nå har tiden kommet til vinterdekkene. Bremselengden på våt asfalt er mye lengre på vinterdekk enn på sommerdekk.

Vinterdekk skal ha minimum 3 mm mønsterdybde fra 1. Vinterdekk skal ha minimum 3 millimeter mønsterdybde og har man gamle dekk kan det være lurt å vurdere å skifte til nye vinterdekk. I de norske forskriftene om bruk av kjøretøy heter det.

Frister for bytte til vinterdekk I tiden 15. Har ser du hvilke merker som kom beste ut - og hvorfor. Resten av året kan man kun bruke vinterdekk dersom det er vinterforhold på veien og det betyr at det er snø is eller slaps i veibanen.

November til første mandag etter 2. Det stilles egne krav til mønsterdybde på vinterdekk for kjøretøy over 3 500 kg. Spør en Volvo-forhandler hvilken felg- og dekktype som passer best.

Sent ute med å skifte til vinterdekk. Oktober mens det for resten av landet er 1. Sommerdekkene må ha minimum 16 mm mønsterdybde.

Den tar for seg både piggdekk og piggfrie. Dette til tross for at dekkene på et dekkhotell er. Kjøretøy med totalvekt lavere enn 3500 kg har ikke krav til rene vinterdekk.

Dekktesten for årets vinterdekk i 2020 er her. Produktene er merkte med Kampanje. Mars er det påbudt med rene vinterdekk på kjøretøy over 3500 kg totalvekt.

Test av nye piggfrie vinterdekk fra Michelin feb 2020 Vi ble med Michelin til Umeå for å teste Michelin X-Ice Snow det nye piggfrie vinterdekket som kommer til høsten 2020. Det er piggdekk som må skiftes første mandag etter 2. Her må du med andre ord bruke skjønn og vurdere hva som er forsvarlig å kjøre med.

Du må bytte til sommerdekk om sommeren. Ser dekkene bra ut kan du sette i gang med dekkbytte selv.


Sjekk At Dekkene Er Satt Pa Riktig Vei Uansett Om Du Bytter Selv Eller Far Andre Til A Gjore Det


Viktige Huskeregler Ved Bytte Til Vinterdekk Kropp Og Helseklinikken Gjovik


Axbjjl6 Uzro3m


Sommerdekk Vinterdekk Lover Regler Byttdekk


Nar Ma Jeg Bytte Til Sommerdekk


Vinterdekk Og Sommerdekk


Super Dekk Service Norge Kampanje Naermer Det Seg Tid For A Bytte Til Vinterdekk Vi Har Nye Pigg Og Piggfrie Vinterdekk Sorg For Godt Grep Uansett Hvordan Forholdene Er Facebook


Vil Ha Forbud Mot Piggfrie Vinterdekk Om Sommeren


Nar Ma Jeg Skifte Til Vinterdekk Dekk1


Vinterdekk Og Sommerdekk


Nei Det Er Ingen Frist For Nar Du Ma Ta Av Vanlige Vinterdekk Abc Nyheter


Fem Tips For Lagring Av Dekk Siste Nytt Fra Vianor Vianor Vianor


Bytte Til Vinterdekk Na Her Er 10 Sporsmal Du Bor Kunne Svare Pa Vg


Sjekk At Dekkene Er Satt Pa Riktig Vei Uansett Om Du Bytter Selv Eller Far Andre Til A Gjore Det


Sjekk Alder Pa Vinterdekkene Og Bytt I Tide Dnb Nyheter


9nhd9nuzdqwpgm


Sjekk Om Bildekkene Er Trygge Med Et Kronestykke Abc Nyheter


Verdt A Vite Dekkteam


Har Du Slike Vinterdekk Da Bor Du Fa Dem Byttet Ut


Datoer Og Regler For Skifte Av Vinterdekk Piggfri Og Piggdekk Testtips No


Skifte Dekk Ta Dekkskiftet Hos Oss Dalen Parkering


Dekkskift Sesongen Naermer Seg Det Kan Bety Store Problemer Abc Nyheter


Hvordan Skifte Dekk Sa Enkelt Bytter Du Hjul Selv Viking


Bytte Til Vinterdekk Er Du Forberedt Solberg Dekk


Pris Pa Nye Dekk Na Haster Det Hvis Du Skal Gjore Et Godt Kjop


Har Du Riktig Monsterdybde Og Lufttrykk I Bildekkene Dine If


Vinterdekk Dato Nar Skal Jeg Skifte Til Vinterdekk Viking


Hvilke Datoer Gjelder For Piggdekk Her Er Oversikten Viking


Mange Nordmenn Bytter Ikke Til Vinterdekk I Tide Bilmagasinet


Skal Du Pa Fjellet Eller Hytta Til Helgen Da Bor Du Vurdere A Skifte Til Vinterdekk Siste Nytt Fra Vianor Vianor Vianor


Dekk As Dekk Baerum Sjekk Prisene Pa Dekk Og Dekkskift Her Her


Nei Det Er Ingen Frist For Nar Du Ma Ta Av Vanlige Vinterdekk Abc Nyheter

0 Response to "bytte til vinterdekk 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel